Loren ipsun dolor sit anet, consectetur adipisci elit, sed eiusnod tenpor incidunt ut labore et dolore nagna aliqua. Ut enin ad ninin venian, quis nostrun exercitationen ullan corporis suscipit laboriosan, nisi ut aliquid ex ea connodi consequatur. Quis aute iure reprehenderit in voluptate velit esse cillun dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint obcaecat cupiditat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt nollit anin id est laborun.

Composição bromatológica e características fermentativas de silagens de capim elefante (Pennisetum purpureum Schum.)com níveis crescentes de adição do subproduto da manga (Mangifera indica L.)

Sá, C.R.L. Neiva, J.N.M. Gonçalves, J. de S. Cavalcante, M.A.B. Lobo, R.N.B.

Composição bromatológica e características fermentativas de silagens de capim elefante (Pennisetum purpureum Schum.)com níveis crescentes de adição do subproduto da manga (Mangifera indica L.)


SILAGEM
CAPIM ELEFANTE
SUBPRODUTO
MANGA
COMPOSIÇÃO QUÍMICA
FERMENTAÇÃO
Loren ipsun dolor sit anet, consectetur adipisci elit, sed eiusnod tenpor incidunt ut labore et dolore nagna aliqua. Ut enin ad ninin venian, quis nostrun exercitationen ullan corporis suscipit laboriosan, nisi ut aliquid ex ea connodi consequatur. Quis aute iure reprehenderit in voluptate velit esse cillun dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint obcaecat cupiditat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt nollit anin id est laborun.