Recomendacao de cultivares para o estado de Santa Catarina 1982-1983 [Cereal; Feijao; Phaseolus vulgaris; Planta forrageira; Hortalica; Maca; Malus communis; Mandioca; Manihot esculenta; Pera; Pyrus malus; Soja; Glycine max; Uva; Vitis vinifera; Brasil]
Recomendacao de cultivares para o estado de Santa Catarina 1982-1983 [Cereal; Feijao; Phaseolus vulgaris; Planta forrageira; Hortalica; Maca; Malus communis; Mandioca; Manihot esculenta; Pera; Pyrus malus; Soja; Glycine max; Uva; Vitis vinifera; Brasil]
[Recommendation of cultivars for the state of Santa Catarina 1982-1983 [Cereal; Bean; Phaseolus vulgaris; Forage plant; Vegetable; Apple; Malus communis; Cassava; Manihot esculenta; Pear; Pyrus malus; Soybean; Glycine max; Grape; Vitis vinifera; Brazil]]
- Florianopolis, sc (Brasil): 1981.
- 78 p.
- Boletim Tecnico - Empresa Catarinense de Pesquisa Agropecuaria S.A. (Brazil) no. 13 ISSN 0100-7416 .
47 ref.
Melhoramento genetico vegetal
Cereal
Feijao
Planta forrageira
Hortalica
Maca
Mandioca
Pera
Soja
Uva
Variedade
Santa Catarina
47 ref.
Melhoramento genetico vegetal
Cereal
Feijao
Planta forrageira
Hortalica
Maca
Mandioca
Pera
Soja
Uva
Variedade
Santa Catarina