Recomendacao de cultivares para o estado de Santa Catarina 1982-1983 [Cereal; Feijao; Phaseolus vulgaris; Planta forrageira; Hortalica; Maca; Malus communis; Mandioca; Manihot esculenta; Pera; Pyrus malus; Soja; Glycine max; Uva; Vitis vinifera; Brasil]
[Recommendation of cultivars for the state of Santa Catarina 1982-1983 [Cereal; Bean; Phaseolus vulgaris; Forage plant; Vegetable; Apple; Malus communis; Cassava; Manihot esculenta; Pear; Pyrus malus; Soybean; Glycine max; Grape; Vitis vinifera; Brazil]]
- Florianopolis, sc (Brasil): 1981.
- 78 p.
- Boletim Tecnico - Empresa Catarinense de Pesquisa Agropecuaria S.A. (Brazil) no. 13 ISSN 0100-7416 .
47 ref.
Melhoramento genetico vegetal
Cereal
Feijao
Planta forrageira
Hortalica
Maca
Mandioca
Pera
Soja
Uva
Variedade
Santa Catarina