000 | 01188nam a22003257a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR8103110 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20230919161730.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.||||| |||| 00| 0 por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(Eng) | ||
072 |
_aS10; Q10 _b9706 _b5600 |
||
090 | _ 9706 BR8103110 | ||
100 | 1 | _aLopes, R.L.T. (Fundacao Centro Tecnologico de Minas Gerais, Belo Horizonte (Brazil)) | |
110 | 1 |
_aUniversity of Bristol (England) _0Tese (Master of Science) _929480 |
|
245 | 1 | _aA study of some properties of rabbit meat [Tecnologia de alimento; Nutricao humana; Coelho] | |
246 | 1 | _aA study of some properties of rabbit meat [Food technology; Human nutrition; Rabbit] | |
260 | 3 |
_aLangford (England): _c1980. |
|
300 | _a86 p. | ||
500 | _aSummary (Eng). (*)Documento disponível na(o)Fundacao Centro Tecnologico de Minas Gerais, Belo Horizonte (Brazil) | ||
650 | _aComposicao de alimento | ||
650 | _aTecnologia de alimento | ||
650 | _aValor nutritivo | ||
650 | _aCarne | ||
650 | _aCoelho | ||
650 | _aNutricao humana | ||
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 | _cBK | ||
999 |
_c114703 _d114703 |