| 000 | 01310nam a22003617a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR9203934 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20230919164918.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.||||| |||| 00| 0 por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(Por) | ||
| 072 |
_aL51 _b5212 _b8954 _b0230 _b0430 |
||
| 090 | _ 5212 BR9203934 | ||
| 100 | 1 | _aFigueira, D.G. | |
| 110 | 1 |
_aUniversidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte (Brasil). Escola de Veterinaria _0Tese (Mestre em Zootecnia) |
|
| 245 | 1 | _aEfeito do nivel de ureia sobre as digestibilidades aparente e "in situ", e a dinamica da fase solida em bovinos alimentados com cana-de-acucar e farelo de algodao | |
| 246 | 1 | _a[Effects of urea levels on apparent digestibility and "in situ", in the bovines alimented with sugar cane and cotton rations! | |
| 260 | 3 |
_aBelo Horizonte, MG (Brasil): _c1991. |
|
| 300 | _a149 p. | ||
| 500 | _aBibliography p. 101-123 (126 ref.); Summary (Por); 21 tables; 6 graphs | ||
| 650 | _aBOVINO | ||
| 650 | _aUREIA | ||
| 650 | _aCANA DE ACUCAR | ||
| 650 | _aALGODAO | ||
| 650 | _aFARELO | ||
| 650 | _aRACAO | ||
| 650 | _aDIETA | ||
| 650 | _aDIGESTIBILIDADE APARENTE | ||
| 650 | _aSUPLEMENTO ALIMENTAR | ||
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 | _cBK | ||
| 999 |
_c129458 _d129458 |
||