000 01057nam a22003377a 4500
001 BR2015004456
003 BR-BrBNA
005 20230919181404.0
007 ta
008 230509b bl.||||| |||| 00| 0 por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(Eng)
072 _aF01; Q02
_b2120
_b9910
090 _ 2120 BR2015004456
110 1 _aAssociation for Science and Informationa on Coffee, Lausanne (Switzerland)
111 1 _a22. International Conference on Coffee Science
_cCampinas, SP (Brazil)
_d14-19 Sep 2008
245 1 _a22. International conference on coffee science
_bProgramme Abstracts
260 3 _aSão Paulo, SP (Brasil):
_bADS Assessoria de Comunicações,
_c2008.
300 _a276 p.
500 _aSummary only; 47 illus.; 15 tables
650 _aCAFÉ
650 _aCONSUMO
650 _aSABOR
650 _aAROMA
650 _aGENOMA
650 _aPROCESSAMENTO
650 _aBIOQUÍMICA
650 _aTORREFAÇÃO
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _cBK
999 _c164489
_d164489