000 | 01057nam a22003377a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2015004456 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20230919181404.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.||||| |||| 00| 0 por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(Eng) | ||
072 |
_aF01; Q02 _b2120 _b9910 |
||
090 | _ 2120 BR2015004456 | ||
110 | 1 | _aAssociation for Science and Informationa on Coffee, Lausanne (Switzerland) | |
111 | 1 |
_a22. International Conference on Coffee Science _cCampinas, SP (Brazil) _d14-19 Sep 2008 |
|
245 | 1 |
_a22. International conference on coffee science _bProgramme Abstracts |
|
260 | 3 |
_aSão Paulo, SP (Brasil): _bADS Assessoria de Comunicações, _c2008. |
|
300 | _a276 p. | ||
500 | _aSummary only; 47 illus.; 15 tables | ||
650 | _aCAFÉ | ||
650 | _aCONSUMO | ||
650 | _aSABOR | ||
650 | _aAROMA | ||
650 | _aGENOMA | ||
650 | _aPROCESSAMENTO | ||
650 | _aBIOQUÍMICA | ||
650 | _aTORREFAÇÃO | ||
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 | _cBK | ||
999 |
_c164489 _d164489 |