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040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
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041 | _a(Eng) | ||
072 |
_aQ02 _b1830 _b1530 _b1520 |
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090 | _ 1830 BR2018001757 | ||
100 | 1 | _aJunqueira, J.R. de J. | |
110 | 1 |
_aUniversidade Federal de Lavras, MG (Brasil) _0Tese (Doutorado) |
|
245 | 1 | _aThe influence of vacuum application and vegetable structure on the osmotic dehydration | |
260 | 3 |
_aLavras, MG (Brasil): _c2018. |
|
300 | _a139 p. | ||
500 | _aSummaries (Eng, Por); Several bibliography; 13 illus.; 16 tables | ||
650 | _aBERINGELA | ||
650 | _aCENOURA | ||
650 | _aBETERRABA | ||
650 | _aDESIDRATAÇÃO OSMÓTICA | ||
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