000 01026nas a2200301 4500
001 BR8400510
003 BR-BrBNA
005 20231130110220.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(Pt)
072 _aF25
100 1 _aNogueira, F.D.
100 1 _aFerreira, F.A.
100 1 _aAndrade, H.
100 1 _aGualberto, V.
245 1 _aCalagem de um solo no vale do Sapucai, Careacu, MG, pelo metodo SMP, para a cultura do alho [Allium sativum, Minas Gerais, solo aluvial, Brasil]
246 1 _aLiming studies in garlic by the SMP method at vale do Sapucai, Careacu, Minas Gerais [Allium sativum, alluvial soil, Brazil]
650 _aALHO
650 _aCALAGEM
650 _aSOLO ALUVIAL
650 _aANALISE QUIMICA
650 _aMINAS GERAIS
773 0 _tHorticultura Brasileira (Brazil)
_x
_g(May 1983), v. 1(1) p. 28-32
_wBR8400510
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c196206
_d196206