000 | 01096nas a2200325 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR8600539 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130110907.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(Pt) | ||
072 | _aQ54 | ||
100 | 1 | _aBattisti, J.A. de | |
100 | 1 | _aPereira, J.A.A. | |
100 | 1 | _aCosta, P.M.A. | |
100 | 1 | _aRostagno, H.S. | |
100 | 1 | _aSilva, M. de A. e | |
100 | 1 | _aMello, H.V. de | |
245 | 1 |
_aComposicao quimica e valores energeticos de alguns alimentos para suinos com diferentes idades _bParte de tese |
|
246 | 1 |
_aChemical composition and energetic values of some Brazilian feedstuffs for swine of different ages _bPart of thesis |
|
650 | _aSUÍNO | ||
650 | _aRACAO | ||
650 | _aCOMPOSICAO QUIMICA | ||
650 | _aVALOR NUTRITIVO | ||
650 | _aDIGESTIBILIDADE | ||
773 | 0 |
_tRevista da Sociedade Brasileira de Zootecnia (Brazil) _xISSN 0100-4859 _g(1985), v. 14(2) p. 141-150 _wBR8600539 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c200242 _d200242 |