000 00931nas a2200313 4500
001 BR0205587
003 BR-BrBNA
005 20231130125006.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aJ11; Q04
100 1 _aMoretti, C.L.
100 1 _aAraújo, A.L.
100 1 _aMarouelli, W.A.
100 1 _aSilva, W.L.C.
245 1 _aRespiratory activity and browning of minimally processed sweet patatoes
650 _aBATATA DOCE
650 _aARMAZENAMENTO
650 _aDIÓXIDO DE CARBONO
650 _aDANO MECÂNICO
650 _aCOMPOSIÇÃO DE ALIMENTO
650 _aPOLIFENOL OXIDASE
650 _aPÓS-COLHEITA
773 0 _tHorticultura Brasileira (Brazil)
_xISSN 0102-0536
_g(Sep 2002), v. 20(3) p. 497-500
_wBR0205587
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c255141
_d255141