000 | 00931nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR0205587 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130125006.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aJ11; Q04 | ||
100 | 1 | _aMoretti, C.L. | |
100 | 1 | _aAraújo, A.L. | |
100 | 1 | _aMarouelli, W.A. | |
100 | 1 | _aSilva, W.L.C. | |
245 | 1 | _aRespiratory activity and browning of minimally processed sweet patatoes | |
650 | _aBATATA DOCE | ||
650 | _aARMAZENAMENTO | ||
650 | _aDIÓXIDO DE CARBONO | ||
650 | _aDANO MECÂNICO | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO DE ALIMENTO | ||
650 | _aPOLIFENOL OXIDASE | ||
650 | _aPÓS-COLHEITA | ||
773 | 0 |
_tHorticultura Brasileira (Brazil) _xISSN 0102-0536 _g(Sep 2002), v. 20(3) p. 497-500 _wBR0205587 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c255141 _d255141 |