000 00912nas a2200313 4500
001 BR0304207
003 BR-BrBNA
005 20231130125809.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02
100 1 _aOetterer, M.
100 1 _aPerujo, S.D.
100 1 _aGallo, C.R.
100 1 _aArruda, L.F. de
100 1 _aBorghesi, R.
100 1 _aCruz, A.M.P. da
245 1 _aMonitoring the sardine (Sardinella brasiliensis)fermentation process to obtain anchovies
650 _aSARDINHA
650 _aANCHOVA
650 _aFERMENTAÇÃO
650 _aSECAGEM
650 _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA
773 0 _tScientia Agrícola (Brazil)
_xISSN 0103-9016
_g(Jul-Sep 2003), v. 60(3) p. 511-517
_wBR0304207
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c258672
_d258672