000 | 00912nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR0304207 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130125809.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02 | ||
100 | 1 | _aOetterer, M. | |
100 | 1 | _aPerujo, S.D. | |
100 | 1 | _aGallo, C.R. | |
100 | 1 | _aArruda, L.F. de | |
100 | 1 | _aBorghesi, R. | |
100 | 1 | _aCruz, A.M.P. da | |
245 | 1 | _aMonitoring the sardine (Sardinella brasiliensis)fermentation process to obtain anchovies | |
650 | _aSARDINHA | ||
650 | _aANCHOVA | ||
650 | _aFERMENTAÇÃO | ||
650 | _aSECAGEM | ||
650 | _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA | ||
773 | 0 |
_tScientia Agrícola (Brazil) _xISSN 0103-9016 _g(Jul-Sep 2003), v. 60(3) p. 511-517 _wBR0304207 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c258672 _d258672 |