000 | 00797nas a2200277 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR0305247 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130125918.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ03 | ||
100 | 1 | _aSoares, L.M.V. | |
100 | 1 | _aMoraes, A.M.M. de | |
245 | 1 | _aLead and cadmiun content of Brazilian beers | |
650 | _aCERVEJA | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO DE ALIMENTO | ||
650 | _aTOXICOLOGIA | ||
650 | _aCONTAMINAÇÃO | ||
650 | _aCHUMBO | ||
650 | _aCÁDMIO | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 0101-2061 _g(May-Aug 2003), v. 23(2) p. 285-289 _wBR0305247 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c259184 _d259184 |