000 00884nas a2200301 4500
001 BR0305977
003 BR-BrBNA
005 20231130130001.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aF30; Q02
100 1 _aDestro, D.
100 1 _aBizeti, H.S.
100 1 _aMarega Filho, M.
100 1 _aMorais, L.K. de
100 1 _aTróia, C.
100 1 _aMontalván, R.
245 1 _aGenetic variability for traits related to cooking time in soybean
650 _aSOJA
650 _aVARIAÇÃO GENÉTICA
650 _aCOCÇÃO
650 _aCONSUMO ALIMENTAR
773 0 _tCrop Breeding and Applied Biotechnology (Brazil)
_xISSN 1518-7853
_g(Dec 2003), v. 3(4) p. 275-280
_wBR0305977
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c259495
_d259495