| 000 | 00884nas a2200301 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR0305977 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130130001.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aF30; Q02 | ||
| 100 | 1 | _aDestro, D. | |
| 100 | 1 | _aBizeti, H.S. | |
| 100 | 1 | _aMarega Filho, M. | |
| 100 | 1 | _aMorais, L.K. de | |
| 100 | 1 | _aTróia, C. | |
| 100 | 1 | _aMontalván, R. | |
| 245 | 1 | _aGenetic variability for traits related to cooking time in soybean | |
| 650 | _aSOJA | ||
| 650 | _aVARIAÇÃO GENÉTICA | ||
| 650 | _aCOCÇÃO | ||
| 650 | _aCONSUMO ALIMENTAR | ||
| 773 | 0 |
_tCrop Breeding and Applied Biotechnology (Brazil) _xISSN 1518-7853 _g(Dec 2003), v. 3(4) p. 275-280 _wBR0305977 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c259495 _d259495 |
||