| 000 | 00816nas a2200253 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR0401878 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130130315.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ04 | ||
| 100 | 1 | _aAmoedo, L.H.G. | |
| 100 | 1 | _aMuradian, L.B. de A. | |
| 245 | 1 | _aDetermination of trans-10-hydroxy-2-decenoic acid (10-HDA)in royal jelly from São Paulo State, Brazil | |
| 650 | _aGELÉIA REAL | ||
| 650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
| 650 | _aCROMATOGRAFIA | ||
| 650 | _aSÃO PAULO | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 0101-2061 _g(Dec 2003), v. 23 (Suplemento) p. 62-65 _wBR0401878 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c260728 _d260728 |
||