000 00816nas a2200253 4500
001 BR0401878
003 BR-BrBNA
005 20231130130315.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aAmoedo, L.H.G.
100 1 _aMuradian, L.B. de A.
245 1 _aDetermination of trans-10-hydroxy-2-decenoic acid (10-HDA)in royal jelly from São Paulo State, Brazil
650 _aGELÉIA REAL
650 _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA
650 _aCROMATOGRAFIA
650 _aSÃO PAULO
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 0101-2061
_g(Dec 2003), v. 23 (Suplemento) p. 62-65
_wBR0401878
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c260728
_d260728