| 000 | 01135nas a2200385 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR0402891 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130130504.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aJ11 | ||
| 100 | 1 | _aMoretti, C.L. | |
| 100 | 1 | _aAraújo, A.L. | |
| 100 | 1 | _aMattos, L.M. | |
| 245 | 1 | _aEvaluation of different oxygen, carbon dioxide and nitrogen combinations employed to extend the shelf life of fresh-cut collard greens | |
| 650 | _aCOUVE | ||
| 650 | _aBRASSICA OLERACEA ACEPHALA | ||
| 650 | _aQUALIDADE | ||
| 650 | _aCLOROFILA | ||
| 650 | _aPÓS-COLHEITA | ||
| 650 | _aVITAMINA C | ||
| 650 | _aOXIGÊNIO | ||
| 650 | _aGÁS | ||
| 650 | _aCARBONO | ||
| 650 | _aNITROGÊNIO | ||
| 650 | _aVIDA-DE-PRATELEIRA | ||
| 650 | _aDETERIORAÇÃO | ||
| 650 | _aTEMPERATURA | ||
| 650 | _aANÁLISE ESTATÍSTICA | ||
| 773 | 0 |
_tHorticultura Brasileira (Brazil) _xISSN 0102-0536 _g(Oct-Dec 2003), v. 21(4) p. 676-680 _wBR0402891 |
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| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
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| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
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| 999 |
_c261431 _d261431 |
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