000 | 00800nas a2200253 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR0403575 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130130643.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04 | ||
100 | 1 | _aRamos, C.M.P. | |
100 | 1 | _aBora, P.S. | |
245 | 1 | _aFunctional characterization of acetylated Brazil nut (Bertholletia excelsa HBK)kernel globulin | |
650 | _aCASTANHA DO PARÁ | ||
650 | _aGLOBULINA | ||
650 | _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA | ||
650 | _aPROTEÍNA | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 0101-2061 _g(Jan-Mar 2004), v. 24(1) p. 134-138 _wBR0403575 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c262102 _d262102 |