000 00800nas a2200253 4500
001 BR0403575
003 BR-BrBNA
005 20231130130643.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aRamos, C.M.P.
100 1 _aBora, P.S.
245 1 _aFunctional characterization of acetylated Brazil nut (Bertholletia excelsa HBK)kernel globulin
650 _aCASTANHA DO PARÁ
650 _aGLOBULINA
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
650 _aPROTEÍNA
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 0101-2061
_g(Jan-Mar 2004), v. 24(1) p. 134-138
_wBR0403575
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c262102
_d262102