000 01103nas a2200373 4500
001 BR0501156
003 BR-BrBNA
005 20231130131225.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ52; Q54
100 1 _aPinho, E.Z. de
100 1 _aCosta, C.
100 1 _aArrigoni, M.D.B.
100 1 _aSilveira, A.C.
100 1 _aPadovani, C.R.
100 1 _aPinho, S.Z. de
245 1 _aFermentation and nutritive value of silage and hay made from the aerial part of cassava (Manihot esculenta Crantz)
650 _aMANIHOT ESCULENTA
650 _aMANDIOCA
650 _aPARTE AÉREA
650 _aFERMENTAÇÃO
650 _aSILAGEM
650 _aFENO
650 _aVALOR NUTRITIVO
650 _aÁCIDO PRÚSSICO
650 _aBROMATOLOGIA
650 _aPRESERVAÇÃO DE ALIMENTO
773 0 _tScientia Agrícola (Brazil)
_xISSN 0103-9016
_g(Jul-Aug 2004), v. 61(4) p. 364-370
_wBR0501156
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c264574
_d264574