| 000 | 01103nas a2200373 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR0501156 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130131225.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ52; Q54 | ||
| 100 | 1 | _aPinho, E.Z. de | |
| 100 | 1 | _aCosta, C. | |
| 100 | 1 | _aArrigoni, M.D.B. | |
| 100 | 1 | _aSilveira, A.C. | |
| 100 | 1 | _aPadovani, C.R. | |
| 100 | 1 | _aPinho, S.Z. de | |
| 245 | 1 | _aFermentation and nutritive value of silage and hay made from the aerial part of cassava (Manihot esculenta Crantz) | |
| 650 | _aMANIHOT ESCULENTA | ||
| 650 | _aMANDIOCA | ||
| 650 | _aPARTE AÉREA | ||
| 650 | _aFERMENTAÇÃO | ||
| 650 | _aSILAGEM | ||
| 650 | _aFENO | ||
| 650 | _aVALOR NUTRITIVO | ||
| 650 | _aÁCIDO PRÚSSICO | ||
| 650 | _aBROMATOLOGIA | ||
| 650 | _aPRESERVAÇÃO DE ALIMENTO | ||
| 773 | 0 |
_tScientia Agrícola (Brazil) _xISSN 0103-9016 _g(Jul-Aug 2004), v. 61(4) p. 364-370 _wBR0501156 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c264574 _d264574 |
||