000 | 00991nas a2200325 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR0501254 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130131256.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aH20 | ||
100 | 1 | _aMello, A.F.S. | |
100 | 1 | _aMachado, A.C.Z. | |
100 | 1 | _aBedendo, I.P. | |
245 | 1 | _aDevelopment of Colletotrichum gloeosporioides isolated from green pepper in diferent culture media, temperatures, and light regimes | |
650 | _aCAPSICUM ANNUUM | ||
650 | _aPIMENTÃO | ||
650 | _aANTRACNOSE | ||
650 | _aESPORULAÇÃO | ||
650 | _aFUNGO | ||
650 | _aCOLLETROTRICHUM GLOEOSPORIOIDES | ||
650 | _aCRIAÇÃO MASSAL | ||
650 | _aTEMPERATURA | ||
650 | _aLUZ | ||
773 | 0 |
_tScientia Agrícola (Brazil) _xISSN 0103-9016 _g(Sep-Oct 2004), v. 61(5) p. 542-544 _wBR0501254 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c264774 _d264774 |