000 00991nas a2200325 4500
001 BR0501254
003 BR-BrBNA
005 20231130131256.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aH20
100 1 _aMello, A.F.S.
100 1 _aMachado, A.C.Z.
100 1 _aBedendo, I.P.
245 1 _aDevelopment of Colletotrichum gloeosporioides isolated from green pepper in diferent culture media, temperatures, and light regimes
650 _aCAPSICUM ANNUUM
650 _aPIMENTÃO
650 _aANTRACNOSE
650 _aESPORULAÇÃO
650 _aFUNGO
650 _aCOLLETROTRICHUM GLOEOSPORIOIDES
650 _aCRIAÇÃO MASSAL
650 _aTEMPERATURA
650 _aLUZ
773 0 _tScientia Agrícola (Brazil)
_xISSN 0103-9016
_g(Sep-Oct 2004), v. 61(5) p. 542-544
_wBR0501254
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c264774
_d264774