000 | 01023nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR0600132 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130131823.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aH20 | ||
100 | 1 | _aAntunes, A.E.C. | |
100 | 1 | _aMoreira, A.S. | |
100 | 1 | _aVendruscolo, J.L.S. | |
100 | 1 | _aVendruscolo, C.T. | |
245 | 1 | _aScreening of Xanthomonas campestris pv pruni strains according to their production of xanthan and its viscosity and chemical composition | |
650 | _aGOMA | ||
650 | _aPRODUTO DE ORIGEM VEGETAL | ||
650 | _aXANTHOMONAS CAMPESTRIS | ||
650 | _aPRODRIDÃO NEGRA | ||
650 | _aDOÊNÇA DE PLANTA | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
650 | _aVISCOSIDADE | ||
773 | 0 |
_tBrazilian Journal of Food Technology (Brazil) _xISSN 1519-0900 _g(Jul-Dec 2003), v. 6(2) p. 317-322 _wBR0600132 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c267082 _d267082 |