000 | 00882nas a2200277 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR0602128 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130132102.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02; Q04 | ||
100 | 1 | _aGaldeano, M.C. | |
100 | 1 | _aGrossmann, M.V.E. | |
245 | 1 | _aOat hulls treated with alkaline hydrogen peroxide associated with extrusion as fiber source in cookies | |
650 | _aBISCOITO | ||
650 | _aPRODUTO DE PANIFICAÇÃO | ||
650 | _aCASCA | ||
650 | _aAVEIA | ||
650 | _aTECNOLOGIA DE ALIMENTO | ||
650 | _aPROPRIEDADE ORGANOLÉPTICA | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 0101-2061 _g(Jan-Mar 2006), v. 26(1) p. 123-126 _wBR0602128 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c268298 _d268298 |