| 000 | 00828nas a2200277 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR0706531 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130133131.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ04 | ||
| 100 | 1 | _aCABRAL, R.A.F. | |
| 100 | 1 | _aOrrego-Alzate, C.E. | |
| 100 | 1 | _aGabas, A.L. | |
| 100 | 1 | _aTelis-Romero, J. | |
| 245 | 1 | _aRheological and thermophysical properties of blackberry juice | |
| 650 | _aAMORA | ||
| 650 | _aSUCO DE FRUTA | ||
| 650 | _aTEMPERATURA | ||
| 650 | _aCOMPOSIÇÃO DE ALIMENTO | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 0101-2061 _g(Jul-Sep 2007), v. 27(3) p. 589-596 _wBR0706531 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c272769 _d272769 |
||