| 000 | 00844nas a2200289 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR0706541 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130133133.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ04 | ||
| 100 | 1 | _aMurakami, F.S. | |
| 100 | 1 | _aRodrigues, P.O. | |
| 100 | 1 | _aCampos, C.M.T. de | |
| 100 | 1 | _aSilva, M.A.S. | |
| 245 | 1 | _aPhysicochemical study of CaCO3 from egg shells | |
| 650 | _aOVO | ||
| 650 | _aCASCA DE OVO | ||
| 650 | _aCARBURETO DE CÁLCIO | ||
| 650 | _aRAIO X | ||
| 650 | _aRADIAÇÃO ELETROMAGNÉTICA | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 0101-2061 _g(Jul-Sep 2007), v. 27(3) p. 658-662 _wBR0706541 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c272779 _d272779 |
||