| 000 | 00773nas a2200253 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR0704380 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130133224.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aS01 | ||
| 100 | 1 | _aAraújo, W.A. de | |
| 100 | 1 | _aMaciel, M.R.W. | |
| 245 | 1 | _aReverse osmosis concentration of orange juice using spiral wound membranes | |
| 650 | _aNUTRIÇÃO HUMANA | ||
| 650 | _aSUCO DE LARANJA | ||
| 650 | _aCONCENTRADO VITAMÍNICO | ||
| 650 | _aOSMOSE | ||
| 773 | 0 |
_tAlimentos e Nutrição (Brazil) _xISSN 0103-4235 _g(Jul-Sep 2005), v. 16(3) p. 213-219 _wBR0704380 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c273192 _d273192 |
||