000 01012nas a2200325 4500
001 BR0806219
003 BR-BrBNA
005 20231130134753.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; Q04
100 1 _aBannwart, G.C.M. de C.
100 1 _aBolini, H.M.A.
100 1 _aToledo, M.C. de F.
100 1 _aKohn, A.P.C.
100 1 _aCantanhede, G.C.
245 1 _aEvaluation of Brazilian light ketchups 2. quantitative descriptive and physiocochemical analysis
650 _aTOMATE
650 _aALIMENTO PREPARADO
650 _aMOLHO
650 _aALIMENTO ENLATADO
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
650 _aPROPRIEDADE ORGANOLÉPTICA
650 _aCORANTE
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 0101-2061
_g(Jan-Mar 2008), v. 28(1) p. 107-115
_wBR0806219
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c280769
_d280769