000 | 01012nas a2200325 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR0806219 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130134753.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02; Q04 | ||
100 | 1 | _aBannwart, G.C.M. de C. | |
100 | 1 | _aBolini, H.M.A. | |
100 | 1 | _aToledo, M.C. de F. | |
100 | 1 | _aKohn, A.P.C. | |
100 | 1 | _aCantanhede, G.C. | |
245 | 1 | _aEvaluation of Brazilian light ketchups 2. quantitative descriptive and physiocochemical analysis | |
650 | _aTOMATE | ||
650 | _aALIMENTO PREPARADO | ||
650 | _aMOLHO | ||
650 | _aALIMENTO ENLATADO | ||
650 | _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA | ||
650 | _aPROPRIEDADE ORGANOLÉPTICA | ||
650 | _aCORANTE | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 0101-2061 _g(Jan-Mar 2008), v. 28(1) p. 107-115 _wBR0806219 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c280769 _d280769 |