| 000 | 01062nas a2200325 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR0806225 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130134753.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ04 | ||
| 100 | 1 | _aSalán, E.O. | |
| 100 | 1 | _aGalvão, J.A. | |
| 100 | 1 | _aFurlan, E.F. | |
| 100 | 1 | _aPorto, E. | |
| 100 | 1 | _aGallo, C.R. | |
| 100 | 1 | _aOetterer, M. | |
| 245 | 1 | _aQuality of mussels cultivated and comercialized in Ubatuba, SP, Brazil - monitoration Bacillus cereus and Staphylococcus aureus growth after post-harvest processing | |
| 650 | _aMEXILHÃO | ||
| 650 | _aMICRORGANISMO | ||
| 650 | _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA | ||
| 650 | _aPROPRIEDADE ORGANOLÉPTICA | ||
| 650 | _aCONTROLE DE QUALIDADE | ||
| 650 | _aSÃO PAULO | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 0101-2061 _g(Jan-Mar 2008), v. 28(1) p. 152-159 _wBR0806225 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c280775 _d280775 |
||