000 01062nas a2200325 4500
001 BR0806225
003 BR-BrBNA
005 20231130134753.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aSalán, E.O.
100 1 _aGalvão, J.A.
100 1 _aFurlan, E.F.
100 1 _aPorto, E.
100 1 _aGallo, C.R.
100 1 _aOetterer, M.
245 1 _aQuality of mussels cultivated and comercialized in Ubatuba, SP, Brazil - monitoration Bacillus cereus and Staphylococcus aureus growth after post-harvest processing
650 _aMEXILHÃO
650 _aMICRORGANISMO
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
650 _aPROPRIEDADE ORGANOLÉPTICA
650 _aCONTROLE DE QUALIDADE
650 _aSÃO PAULO
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 0101-2061
_g(Jan-Mar 2008), v. 28(1) p. 152-159
_wBR0806225
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c280775
_d280775