000 00967nas a2200325 4500
001 BR0904515
003 BR-BrBNA
005 20231130135804.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aU10
100 1 _aCorrêa, S.F.
100 1 _aSouza, M.S. de
100 1 _aPereira, T.
100 1 _aAlves, G.V. de L.
100 1 _aOliveira, J.G. de
100 1 _aSilva, M.G. da
100 1 _aVargas, H.
245 1 _aDetermination of thermal diffusivity in papaya pulpas a function of maturation stage
650 _aMAMÃO
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
650 _aMATURAÇÃO
650 _aPOLPA
650 _aMODELO MATEMÁTICO
773 0 _tRevista Brasileira de Fruticultura (Brazil)
_xISSN 0100 2945
_g(Sep 2008), v. 30(3) p. 611-615
_wBR0904515
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c285595
_d285595