000 00930nas a2200313 4500
001 BR0902410
003 BR-BrBNA
005 20231130135829.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aPereira, E.A.
100 1 _aBrandão, E.M.
100 1 _aBorges, S.V.
100 1 _aMaia, M.C.A.
245 1 _aEffect of xanthan gum addition on the rheological properties of umbu fruit pulp
650 _aUMBU
650 _aFRUTA TROPICAL
650 _aPOLPA
650 _aGOMA
650 _aTEMPERATURA
650 _aVISCOSIDADE
650 _aPROPRIEDADE REOLÓGICA
773 0 _tBoletim do Centro de Pesquisa e Processamento de Alimentos (Brazil)
_xISSN 0102-0323
_g(Jul-Dec 2007), v. 25(2) p. 285-294
_wBR0902410
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c285827
_d285827