| 000 | 01031nas a2200325 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR0903028 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130135915.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aL02 | ||
| 100 | 1 | _aZangeronimo, M.G. | |
| 100 | 1 | _aCantarelli, V. de S. | |
| 100 | 1 | _aFialho, E.T. | |
| 100 | 1 | _aAmaral, N.de O. | |
| 100 | 1 | _aSilveira, H. | |
| 100 | 1 | _aLima, J.A. de F. | |
| 245 | 1 | _aPerformance and carcass characteristics of swine at 50 kg fed diets with different energy levels and reduced levels of crude protein | |
| 650 | _aSUÍNO | ||
| 650 | _aCARCAÇA | ||
| 650 | _aRAÇÃO | ||
| 650 | _aPROTEÍNA BRUTA | ||
| 650 | _aPERFORMANCE | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Agrotecnologia (Brazil) _xISSN 1413-7054 _g(May-Jun 2009), v. 33(3) p. 903-910 _wBR0903028 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.aprh.pt/rgci/pdf/rgci-155_Borges.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c286174 _d286174 |
||