000 01031nas a2200325 4500
001 BR0903028
003 BR-BrBNA
005 20231130135915.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aL02
100 1 _aZangeronimo, M.G.
100 1 _aCantarelli, V. de S.
100 1 _aFialho, E.T.
100 1 _aAmaral, N.de O.
100 1 _aSilveira, H.
100 1 _aLima, J.A. de F.
245 1 _aPerformance and carcass characteristics of swine at 50 kg fed diets with different energy levels and reduced levels of crude protein
650 _aSUÍNO
650 _aCARCAÇA
650 _aRAÇÃO
650 _aPROTEÍNA BRUTA
650 _aPERFORMANCE
773 0 _tCiência e Agrotecnologia (Brazil)
_xISSN 1413-7054
_g(May-Jun 2009), v. 33(3) p. 903-910
_wBR0903028
856 4 0 _uhttp://www.aprh.pt/rgci/pdf/rgci-155_Borges.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c286174
_d286174