000 | 00807nas a2200277 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR0903505 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130135947.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04 | ||
100 | 1 | _aLeonel, M. | |
100 | 1 | _aFreitas, T.S. de | |
100 | 1 | _aMischan, M.M. | |
245 | 1 | _aPhysical characteristics of extruded cassava starch | |
650 | _aMANDIOCA | ||
650 | _aAMIDO | ||
650 | _aEXTRUSÃO | ||
650 | _aVISCOSIDADE | ||
773 | 0 |
_tScientia Agricola (Brazil) _xISSN 0103-9016 _g(Jul-Aug 2009), v. 66(4) p. 486-493 _wBR0903505 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.aprh.pt/rgci/pdf/rgci-155_Borges.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c286420 _d286420 |