000 00807nas a2200277 4500
001 BR0903505
003 BR-BrBNA
005 20231130135947.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aLeonel, M.
100 1 _aFreitas, T.S. de
100 1 _aMischan, M.M.
245 1 _aPhysical characteristics of extruded cassava starch
650 _aMANDIOCA
650 _aAMIDO
650 _aEXTRUSÃO
650 _aVISCOSIDADE
773 0 _tScientia Agricola (Brazil)
_xISSN 0103-9016
_g(Jul-Aug 2009), v. 66(4) p. 486-493
_wBR0903505
856 4 0 _uhttp://www.aprh.pt/rgci/pdf/rgci-155_Borges.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c286420
_d286420