000 00931nas a2200325 4500
001 BR0905521
003 BR-BrBNA
005 20231130140242.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ03
100 1 _aMartineli, T.M.
100 1 _aRossi Junior, O.D.
100 1 _aCereser, N.D.
100 1 _aCardozo, M.V.
100 1 _aFontoura, C.L.
100 1 _aPerri, S.H.V.
245 1 _aMicrobiological countin in lamb carcasses from anabattoir in São Paulo, Brazil
650 _aOVINO
650 _aCARCAÇA
650 _aMICRORGANISMO
650 _aHIGIENE DE ALIMENTO
650 _aABATEDOURO
650 _aSÃO PAULO
773 0 _tCiência Rural (Brazil)
_xISSN 0103-8478
_g(Sep 2009), v. 39(6) p. 1836-1841
_wBR0905521
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c287664
_d287664