000 | 00931nas a2200325 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR0905521 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130140242.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ03 | ||
100 | 1 | _aMartineli, T.M. | |
100 | 1 | _aRossi Junior, O.D. | |
100 | 1 | _aCereser, N.D. | |
100 | 1 | _aCardozo, M.V. | |
100 | 1 | _aFontoura, C.L. | |
100 | 1 | _aPerri, S.H.V. | |
245 | 1 | _aMicrobiological countin in lamb carcasses from anabattoir in São Paulo, Brazil | |
650 | _aOVINO | ||
650 | _aCARCAÇA | ||
650 | _aMICRORGANISMO | ||
650 | _aHIGIENE DE ALIMENTO | ||
650 | _aABATEDOURO | ||
650 | _aSÃO PAULO | ||
773 | 0 |
_tCiência Rural (Brazil) _xISSN 0103-8478 _g(Sep 2009), v. 39(6) p. 1836-1841 _wBR0905521 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c287664 _d287664 |