000 | 00963nas a2200361 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2010000086 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130140622.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04 | ||
100 | 1 | _aBagetti, M. | |
100 | 1 | _aFacco, E.M.P. | |
100 | 1 | _aRodrigues, D.B. | |
100 | 1 | _aVizzotto, M. | |
100 | 1 | _aEmanuelli, T. | |
245 | 1 | _aAntioxidant capacity and composition of pitanga seeds | |
650 | _aPITANGA | ||
650 | _aPROCESSAMENTO | ||
650 | _aANTIOXIDANTE | ||
650 | _aEXTRATO | ||
650 | _aSEMENTE | ||
650 | _aRESÍDUO | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
650 | _aFIBRA | ||
650 | _aCOR | ||
650 | _aPOLPA | ||
773 | 0 |
_tCiência Rural (Brazil) _xISSN 0103-8478 _g(Nov 2009), v. 39(8) p. 2504-2510 _wBR2010000086 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c289340 _d289340 |