000 00963nas a2200361 4500
001 BR2010000086
003 BR-BrBNA
005 20231130140622.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aBagetti, M.
100 1 _aFacco, E.M.P.
100 1 _aRodrigues, D.B.
100 1 _aVizzotto, M.
100 1 _aEmanuelli, T.
245 1 _aAntioxidant capacity and composition of pitanga seeds
650 _aPITANGA
650 _aPROCESSAMENTO
650 _aANTIOXIDANTE
650 _aEXTRATO
650 _aSEMENTE
650 _aRESÍDUO
650 _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA
650 _aFIBRA
650 _aCOR
650 _aPOLPA
773 0 _tCiência Rural (Brazil)
_xISSN 0103-8478
_g(Nov 2009), v. 39(8) p. 2504-2510
_wBR2010000086
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c289340
_d289340