000 00883nas a2200301 4500
001 BR2010003490
003 BR-BrBNA
005 20231130140744.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aS01
100 1 _aJácome, M.A. de A.
100 1 _aUehara, S.K.
100 1 _aMonteiro, W.L.A.
100 1 _aMoreira, R.F.A.
100 1 _aDe Maria, C.A.B.
100 1 _aRosa, G.
245 1 _aEffects of green coffee bean extract in some biomarkers of adult brazilian subjects
650 _aCAFÉ
650 _aÁCIDO ÚRICO
650 _aDIETA
650 _aPESQUISA
773 0 _tAlimentos e Nutrição (Brazil)
_xISSN 0103-4235
_g(Apr-Jun 2009), v. 20(2) p. 185-190
_wBR2010003490
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c289932
_d289932