000 | 00883nas a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2010003490 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130140744.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aS01 | ||
100 | 1 | _aJácome, M.A. de A. | |
100 | 1 | _aUehara, S.K. | |
100 | 1 | _aMonteiro, W.L.A. | |
100 | 1 | _aMoreira, R.F.A. | |
100 | 1 | _aDe Maria, C.A.B. | |
100 | 1 | _aRosa, G. | |
245 | 1 | _aEffects of green coffee bean extract in some biomarkers of adult brazilian subjects | |
650 | _aCAFÉ | ||
650 | _aÁCIDO ÚRICO | ||
650 | _aDIETA | ||
650 | _aPESQUISA | ||
773 | 0 |
_tAlimentos e Nutrição (Brazil) _xISSN 0103-4235 _g(Apr-Jun 2009), v. 20(2) p. 185-190 _wBR2010003490 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c289932 _d289932 |