000 | 00870nas a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2010003525 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130141215.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aF60 | ||
100 | 1 | _aSoares, M.C. | |
100 | 1 | _aRibeiro, E.T. | |
100 | 1 | _aKuskoski, E.M. | |
100 | 1 | _aGonzaga, L.V. | |
100 | 1 | _aLima, A. | |
100 | 1 | _aMancini Filho, J. | |
100 | 1 | _aFett, R. | |
245 | 1 | _aComposition of phenolic acids content in apple (Malus sp)pomace | |
650 | _aMAÇÃ | ||
650 | _aBAGAÇO | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
773 | 0 |
_tSemina. Ciências Agrárias (Brazil) _xISSN 1676-546X _g(Apr-Jun 2008), v. 29(2) p. 339-347 _wBR2010003525 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c291985 _d291985 |