000 | 00881nas a2200289 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2010003765 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130141242.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ03 | ||
100 | 1 | _aPrado, G. | |
100 | 1 | _aOliveira, M.S. de | |
100 | 1 | _aLima, A. | |
100 | 1 | _aMoreira, A.P.A. | |
245 | 1 | _aOccurrence of aflatoxin M in parmesan cheese consumed in Minas Gerais, Brazil | |
650 | _aQUEIJO PARMESÃO | ||
650 | _aPROCESSAMENTO | ||
650 | _aCONTAMINAÇÃO | ||
650 | _aSEGURANÇA ALIMENTAR | ||
650 | _aCONTROLE DE QUALIDADE | ||
773 | 0 |
_tCiência e Agrotecnologia (Brazil) _xISSN 1413-7054 _g(Nov-Dec 2008), v. 32(6) p. 1906-1911 _wBR2010003765 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c292179 _d292179 |