000 | 00735nas a2200253 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2011000347 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130141525.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(Pt) | ||
072 | _aQ03; Q04; Q02 | ||
100 | 1 | _aFurlani, R.P.Z. | |
100 | 1 | _aSoares, L.M.V. | |
245 | 1 |
_aOcratoxina A em Café _bRevisão |
|
650 | _aCAFÉ | ||
650 | _aOCRATOXINA | ||
650 | _aANÁLISE DE ALIMENTO | ||
650 | _aCROMATOGRAFIA | ||
773 | 0 |
_tBrazilian Journal of Food Technology (Brazil) _xISSN 1519-0900 _g(1999), v. 2(1-2) p. 1-6 _wBR2011000347 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c293365 _d293365 |