| 000 | 00962nas a2200313 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2011000408 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130141545.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ04; Q02 | ||
| 100 | 1 | _aHiane, P.A. | |
| 100 | 1 | _aFilho, M.M.R. | |
| 100 | 1 | _aRamos, M.I.L. | |
| 100 | 1 | _aMacedo, M.L.R. | |
| 245 | 1 | _aBocaiúva, Acrocomia aculeata (Jacq.)lodd., pulp and kernel oils: characterizations and fatty acid composition | |
| 650 | _aBOCAIÚVA | ||
| 650 | _aÓLEO | ||
| 650 | _aAMÊNDOA | ||
| 650 | _aPOLPA | ||
| 650 | _aANÁLISE QUÍMICA | ||
| 650 | _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA | ||
| 650 | _aÁCIDO GRAXO | ||
| 773 | 0 |
_tBrazilian Journal of Food Technology (Brazil) _xISSN 1519-0900 _g(Jul-Sep 2005), v. 8(3) p. 256-259 _wBR2011000408 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c293507 _d293507 |
||