000 00962nas a2200313 4500
001 BR2011000408
003 BR-BrBNA
005 20231130141545.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04; Q02
100 1 _aHiane, P.A.
100 1 _aFilho, M.M.R.
100 1 _aRamos, M.I.L.
100 1 _aMacedo, M.L.R.
245 1 _aBocaiúva, Acrocomia aculeata (Jacq.)lodd., pulp and kernel oils: characterizations and fatty acid composition
650 _aBOCAIÚVA
650 _aÓLEO
650 _aAMÊNDOA
650 _aPOLPA
650 _aANÁLISE QUÍMICA
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
650 _aÁCIDO GRAXO
773 0 _tBrazilian Journal of Food Technology (Brazil)
_xISSN 1519-0900
_g(Jul-Sep 2005), v. 8(3) p. 256-259
_wBR2011000408
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c293507
_d293507