000 00965nas a2200337 4500
001 BR2011000496
003 BR-BrBNA
005 20231130142016.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; Q70
100 1 _aScabio, A.
100 1 _aFertonani, H.C.R.
100 1 _aSchemin, M.H.C.
100 1 _aPetkowicz, C.L. de O.
100 1 _aCarneiro, E.B.B.
100 1 _aNogueira, A.
100 1 _aWosiacki, G.
245 1 _aA model for pectin extraction from apple pomace
650 _aMAÇÃ
650 _aBAGAÇO
650 _aEXTRAÇÃO
650 _aPECTINA
650 _aRENDIMENTO
650 _aINDÚSTRIA ALIMENTÍCIA
773 0 _tBrazilian Journal of Food Technology (Brazil)
_xISSN 1519-0900
_g(Oct-Dec 2007), v. 10(4) p. 259-265
_wBR2011000496
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c295432
_d295432