000 | 00965nas a2200337 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2011000496 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130142016.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02; Q70 | ||
100 | 1 | _aScabio, A. | |
100 | 1 | _aFertonani, H.C.R. | |
100 | 1 | _aSchemin, M.H.C. | |
100 | 1 | _aPetkowicz, C.L. de O. | |
100 | 1 | _aCarneiro, E.B.B. | |
100 | 1 | _aNogueira, A. | |
100 | 1 | _aWosiacki, G. | |
245 | 1 | _aA model for pectin extraction from apple pomace | |
650 | _aMAÇÃ | ||
650 | _aBAGAÇO | ||
650 | _aEXTRAÇÃO | ||
650 | _aPECTINA | ||
650 | _aRENDIMENTO | ||
650 | _aINDÚSTRIA ALIMENTÍCIA | ||
773 | 0 |
_tBrazilian Journal of Food Technology (Brazil) _xISSN 1519-0900 _g(Oct-Dec 2007), v. 10(4) p. 259-265 _wBR2011000496 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c295432 _d295432 |