000 00871nas a2200301 4500
001 BR2011005216
003 BR-BrBNA
005 20231130142430.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aF60
100 1 _aLima, A. de J.B.
100 1 _aCorrêa, A.D.
100 1 _aDantas-Barros, A.M.
100 1 _aNelson, D.L.
100 1 _aAmorim, A.C.L.
245 1 _aSugars, organic acids, minerals and lipids in jabuticaba
650 _aJABUTICABA
650 _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA
650 _aCASCA
650 _aPOLPA
650 _aGENÓTIPO
773 0 _tRevista Brasileira de Fruticultura (Brazil)
_xISSN 0100 2945
_g(Jun 2011), v. 33(2) p. 540-550
_wBR2011005216
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c297211
_d297211