| 000 | 00871nas a2200301 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2011005216 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130142430.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aF60 | ||
| 100 | 1 | _aLima, A. de J.B. | |
| 100 | 1 | _aCorrêa, A.D. | |
| 100 | 1 | _aDantas-Barros, A.M. | |
| 100 | 1 | _aNelson, D.L. | |
| 100 | 1 | _aAmorim, A.C.L. | |
| 245 | 1 | _aSugars, organic acids, minerals and lipids in jabuticaba | |
| 650 | _aJABUTICABA | ||
| 650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
| 650 | _aCASCA | ||
| 650 | _aPOLPA | ||
| 650 | _aGENÓTIPO | ||
| 773 | 0 |
_tRevista Brasileira de Fruticultura (Brazil) _xISSN 0100 2945 _g(Jun 2011), v. 33(2) p. 540-550 _wBR2011005216 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c297211 _d297211 |
||