000 00919nas a2200301 4500
001 BR2011007592
003 BR-BrBNA
005 20231130142653.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aSant'Ana, R. de C.O.
100 1 _aMendes, F.Q.
100 1 _aPires, C.
100 1 _aOliveira, M.G. de A.
245 1 _aInfluence of lipid extraction from different protein sources on in vitro digestibility
650 _aINDÚSTRIA ALIMENTÍCIA
650 _aANÁLISE DE ALIMENTO
650 _aQUALIDADE
650 _aPROTEÍNA
650 _aHIDRÓLISE
650 _aDIGESTIBILIDADE
773 0 _tCiência e Agrotecnologia (Brazil)
_xISSN 1413-7054
_g(Jul-Aug 2011), v. 35(4) p. 758-764
_wBR2011007592
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c298280
_d298280