000 | 01087nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2012000848 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130143003.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(Pt) | ||
072 | _aF02 | ||
100 | 1 | _aJesus, A.M.S. | |
100 | 1 | _aVilla, F. | |
100 | 1 | _aLara, A.C. da C. | |
100 | 1 | _aPasqual, M. | |
245 | 1 | _aAvaliação do efeito das concentrações de sacarose e dos estádios de desenvolvimento do fruto no cultivo in vitro de embriões de frutos de cafeeiro | |
246 | 1 | _aEvaluation of the effects of sucrose concentrations and stages of fruit development in the in vitro embryos culture of coffee fruits | |
650 | _aCAFÉ | ||
650 | _aCOFFEA ARABICA | ||
650 | _aEMBRIÃO VEGETAL | ||
650 | _aCULTURA IN VITRO | ||
650 | _aFRUTO | ||
650 | _aSACAROSE | ||
773 | 0 |
_tRevista Ceres (Brazil) _xISSN 0034-737X _g(Nov-Dec 2011), v. 58(6) p. 679-684 _wBR2012000848 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c299691 _d299691 |