| 000 | 01080nas a2200337 4500 | ||
|---|---|---|---|
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| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130143532.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
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| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ03; D50 | ||
| 100 | 1 | _aTorres, D.P. | |
| 100 | 1 | _aMartins-Teixeira, M.B. | |
| 100 | 1 | _aSilva, E.F. | |
| 100 | 1 | _aQueiroz, H.M. | |
| 245 | 1 | _aMethod development for the control determination of mercury in seafood by solid-sampling thermal decomposition amalgamation atomic absorption spectrometry (TDA AAS) | |
| 650 | _aALIMENTO | ||
| 650 | _aMAR | ||
| 650 | _aPEIXE | ||
| 650 | _aPRODUTO DERIVADO DE PESCADO | ||
| 650 | _aMÉTODO ESTATÍSTICO | ||
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| 650 | _aCONTAMINAÇÃO | ||
| 650 | _aANÁLISE QUÍMICA | ||
| 650 | _aLEGISLAÇÃO | ||
| 773 | 0 |
_tFood Additives and Contaminants (UK) _xISSN 1944-0049 _g(Apr 2012), v. 29(4) p. 625-632 _wBR2012003390 |
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| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
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| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
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| 999 |
_c302075 _d302075 |
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