000 00909nas a2200313 4500
001 BR2012007174
003 BR-BrBNA
005 20231130144243.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; Q04
100 1 _aPrestes, R.C.
100 1 _acarneiro, E.B.B.
100 1 _aDemiate, I.M.
245 1 _aHydrolyzed collagen, modified starch and guar gum addition in turkey ham
650 _aPRESUNTO
650 _aPERU
650 _aCOLÁGENO
650 _aAMIDO
650 _aTEXTURA DE ALIMENTO
650 _aQUALIDADE
650 _aPROPRIEDADE ORGANOLÉPTICA
650 _aPREFERÊNCIA ALIMENTAR
773 0 _tCiência Rural (Brazil)
_xISSN 0103-8478
_g(Jul 2012), v.42(7) p. 1307-1313
_wBR2012007174
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c305146
_d305146