| 000 | 00909nas a2200313 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2012007174 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130144243.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ02; Q04 | ||
| 100 | 1 | _aPrestes, R.C. | |
| 100 | 1 | _acarneiro, E.B.B. | |
| 100 | 1 | _aDemiate, I.M. | |
| 245 | 1 | _aHydrolyzed collagen, modified starch and guar gum addition in turkey ham | |
| 650 | _aPRESUNTO | ||
| 650 | _aPERU | ||
| 650 | _aCOLÁGENO | ||
| 650 | _aAMIDO | ||
| 650 | _aTEXTURA DE ALIMENTO | ||
| 650 | _aQUALIDADE | ||
| 650 | _aPROPRIEDADE ORGANOLÉPTICA | ||
| 650 | _aPREFERÊNCIA ALIMENTAR | ||
| 773 | 0 |
_tCiência Rural (Brazil) _xISSN 0103-8478 _g(Jul 2012), v.42(7) p. 1307-1313 _wBR2012007174 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c305146 _d305146 |
||