000 01058nas a2200325 4500
001 BR2013001411
003 BR-BrBNA
005 20231130145054.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aMello, S.C.R.P.
100 1 _aFreitas, M.Q.
100 1 _aSão Clemente, S.C.
100 1 _aFranco, R.M.
100 1 _aNogueira, E.B.
100 1 _aFreitas, D.D.G.C.
245 1 _aDevelopment and bacteriological, chemical and sensory characterization of fishburgers made of tilapia minced meat and surimi
650 _aOREOCHROMIS NILOTICUS
650 _aTILÁPIA NILÓTICA
650 _aPOLPA
650 _aPROCESSAMENTO
650 _aANÁLISE QUÍMICA
650 _aTECNOLOGIA DE ALIMENTO
773 0 _tArquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia (Brazil)
_xISSN 0102-0935
_g(Oct 2012), v. 64(5) p. 1389-1397
_wBR2013001411
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c308781
_d308781