000 | 01058nas a2200325 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013001411 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130145054.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04 | ||
100 | 1 | _aMello, S.C.R.P. | |
100 | 1 | _aFreitas, M.Q. | |
100 | 1 | _aSão Clemente, S.C. | |
100 | 1 | _aFranco, R.M. | |
100 | 1 | _aNogueira, E.B. | |
100 | 1 | _aFreitas, D.D.G.C. | |
245 | 1 | _aDevelopment and bacteriological, chemical and sensory characterization of fishburgers made of tilapia minced meat and surimi | |
650 | _aOREOCHROMIS NILOTICUS | ||
650 | _aTILÁPIA NILÓTICA | ||
650 | _aPOLPA | ||
650 | _aPROCESSAMENTO | ||
650 | _aANÁLISE QUÍMICA | ||
650 | _aTECNOLOGIA DE ALIMENTO | ||
773 | 0 |
_tArquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia (Brazil) _xISSN 0102-0935 _g(Oct 2012), v. 64(5) p. 1389-1397 _wBR2013001411 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c308781 _d308781 |