000 | 00911nas a2200289 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013001268 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130145125.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02; U10 | ||
100 | 1 | _aAntonio, G.C. | |
100 | 1 | _aAzoubel, P.M. | |
100 | 1 | _aMurr, F.E.X. | |
100 | 1 | _aPark, K.J. | |
245 | 1 | _aOsmotic dehydration of sweet potato (Ipomoea batatas)in ternary solutions | |
650 | _aBATATA DOCE | ||
650 | _aDESIDRATAÇÃO OSMÓTICA | ||
650 | _aSACAROSE | ||
650 | _aMODELO MATEMÁTICO | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jul-Sep 2008), V. 28(3) p. 696-701 _wBR2013001268 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v28n3/a28v28n3.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c309029 _d309029 |