| 000 | 00936nas a2200289 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2013001891 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130145145.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ04 | ||
| 100 | 1 | _aPereira, C. de Q. | |
| 100 | 1 | _aLavinas, F.C. | |
| 100 | 1 | _aLopes, M.L.M. | |
| 100 | 1 | _aValente-Mesquita, V.L. | |
| 245 | 1 | _aIndustrialized cashew juices: variation of ascorbic acid and other physicochemical parameters | |
| 650 | _aCAJU | ||
| 650 | _aSUCO DE FRUTA | ||
| 650 | _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA | ||
| 650 | _aVITAMINA C | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Dec 2008), V. 28(Suplemento) p. 266-270 _wBR2013001891 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v28s0/40.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c309183 _d309183 |
||