000 00936nas a2200289 4500
001 BR2013001891
003 BR-BrBNA
005 20231130145145.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aPereira, C. de Q.
100 1 _aLavinas, F.C.
100 1 _aLopes, M.L.M.
100 1 _aValente-Mesquita, V.L.
245 1 _aIndustrialized cashew juices: variation of ascorbic acid and other physicochemical parameters
650 _aCAJU
650 _aSUCO DE FRUTA
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
650 _aVITAMINA C
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Dec 2008), V. 28(Suplemento) p. 266-270
_wBR2013001891
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v28s0/40.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c309183
_d309183