000 00967nas a2200313 4500
001 BR2013002451
003 BR-BrBNA
005 20231130145248.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; Q04
100 1 _aSouza, A.S.
100 1 _aBorges, S.V.
100 1 _aMagalhães, N.F.
100 1 _aRicardo, H.V.
100 1 _aCereda, M.P.
100 1 _aDaiuto, E.R.
245 1 _aInfluence of spray drying conditions on the physical properties of dried pulp tomato
650 _aLYCOPERSICON ESCULENTUM
650 _aTOMATE
650 _aSECAGEM
650 _aDESIDRATAÇÃO
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Apr-Jun 2009), V. 29(2) p. 291-294
_wBR2013002451
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v29n2/08.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c309652
_d309652