000 | 00967nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013002451 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130145248.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02; Q04 | ||
100 | 1 | _aSouza, A.S. | |
100 | 1 | _aBorges, S.V. | |
100 | 1 | _aMagalhães, N.F. | |
100 | 1 | _aRicardo, H.V. | |
100 | 1 | _aCereda, M.P. | |
100 | 1 | _aDaiuto, E.R. | |
245 | 1 | _aInfluence of spray drying conditions on the physical properties of dried pulp tomato | |
650 | _aLYCOPERSICON ESCULENTUM | ||
650 | _aTOMATE | ||
650 | _aSECAGEM | ||
650 | _aDESIDRATAÇÃO | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Apr-Jun 2009), V. 29(2) p. 291-294 _wBR2013002451 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v29n2/08.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c309652 _d309652 |