000 01128nas a2200349 4500
001 BR2013003860
003 BR-BrBNA
005 20231130145514.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aP34
100 1 _aCosta, A.R. da
100 1 _aSato, J.H.
100 1 _aRamos, M.L.G.
100 1 _aFigueiredo, C.C. de
100 1 _aSouza, G.P. de
100 1 _aRocha, O.C.
100 1 _aGuerra, A.F.
245 1 _aMicrobiological properties and oxidizable organic carbon fractions of an oxisol under coffee with split phosphorus applications and irrigation regimes
650 _aLATOSSOLO
650 _aCAFÉ
650 _aMICROBIOLOGIA DO SOLO
650 _aMATÉRIA ORGÂNICA
650 _aFÓSFORO
650 _aIRRIGAÇÃO
773 0 _tRevista Brasileira de Ciência do Solo (Brazil)
_xISSN 0100-0683
_g(Jan-Feb 2013), v. 37(1) p. 55-65
_wBR2013003860
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbcs/v37n1/v37n1a06.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c310756
_d310756