000 01083nas a2200325 4500
001 BR2013003168
003 BR-BrBNA
005 20231130145520.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aMariano-da-Silva, S.
100 1 _aBrait, J.D. de A.
100 1 _aFaria, F.P. de
100 1 _aSilva, S.M. da
100 1 _aOliveira, S.L. de
100 1 _aBraga, P.F.
100 1 _aMariano-da-Silva, F.M. de S.
245 1 _aChemical characteristics of pequi fruits (Caryocar brasiliense Camb.)native of three municipalities in the State of Goiás - Brazil
650 _aANÁLISE QUÍMICA
650 _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA
650 _aVALOR NUTRITIVO
650 _aNUTRIENTE
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Oct-Dec 2009), V. 29(4) p. 771-777
_wBR2013003168
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v29n4/11.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c310798
_d310798