000 | 00812nas a2200277 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013004164 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130145536.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02; Q04 | ||
100 | 1 | _aSilva, P.S.L. e | |
100 | 1 | _aAntonio, R.P. | |
100 | 1 | _aDantas, D.A. | |
100 | 1 | _aNunes, G.H. de S. | |
245 | 1 | _aJuice extraction for total soluble solids content determination in melon | |
650 | _aMELÃO | ||
650 | _aEXTRAÇÃO | ||
650 | _aSUCO DE FRUTA | ||
650 | _aVALOR NUTRITIVO | ||
773 | 0 |
_tCaatinga (Brazil) _xISSN 0100-316X _g(Jul-Sep 2006), v. 19(3) p. 268-271 _wBR2013004164 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c310918 _d310918 |