000 | 00906nas a2200289 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013003219 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130145543.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04 | ||
100 | 1 | _aPino, J.A. | |
100 | 1 | _aMárquez, E. | |
100 | 1 | _aQuijano, C.E. | |
100 | 1 | _aCastro, D. | |
245 | 1 | _aVolatile compounds in noni (Morinda citrifolia L.)at two ripening stages | |
650 | _aPLANTA MEDICINAL | ||
650 | _aMATURAÇÃO | ||
650 | _aANÁLISE QUÍMICA | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jan-Mar 2010), V. 30(1) p. 183-187 _wBR2013003219 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v30n1/v30n1a28.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c310966 _d310966 |